5 februari 2009

Hemmapyssel inför alla hjärtans dag...

Man kanske skulle ge sig på att göra hemgjorda klubbor till Alla hjärtans dag! Det skulle ungarna älska.

Släkt och vänner kanske vill ha en liten hälsning om att man tycker om dem.

Jag vill kanske få någon härligt doftande tvål. Visst är de söta!

Över till nå´t helt annat - hoppas ni inte är kräsmagade! I morse vaknade jag, reste mig upp och allt bara snurrade! Jag la mig igen och tänkte nej nu har jag fått kräksjukan. Till saken hör att jag jobbar på förskola och flera av barnen har insjuknat i ovan nämnda sjukdom så det var ju inte helt otippat att jag oxå skulle drabbas. Men jag tvingade in mig i duschen och fick hålla i mig i väggen för att inte ramla. Till sist fick jag dock erkänna att jag inte skulle kunna ta mig till jobbet när hela jordklotet snurrade åt fel håll, suck. Somnade om som en liten bäbis och vaknade av en raaaaaaaap! Sen har jag raaapat, raapat och raaaapat resten av dagen, hi, hi. Bättre det än kräk, visst!? Kanske klarade jag mig till viss del av alla vitpepparkorn jag smällt i mig?

Kram på er alla! I morron är det fredag!
Maria

7 kommentarer:

mylovelygrandma sa...

Hihi, skrattade lite när jag läste.. har själv jobbat på dagis och har otrolig nojja när barnen var sjuka.. käkat en hel pepparkorn som bara i sig kan göra en magsjuk enligt vissa:)Hoppas du mår bättre nu! Jag vill också göra egna klubbor.. är det svårt tror du?

Gårdsromantik sa...

Hihi!

Bättre lite rap än kräk - hur många pepparkorn smällde du i dig?

Kram Maud

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Det borde man tänka på kanske..en liten present får det bli.
Kram Lotta

Wilda Stenlyckan sa...

Hej!

Vad gullig du är som kom ihåg det! Är faktiskt inte piggare och järnvärdet såg bra ut.. måste vara något annat kanske.
Hoppas du kryar på dig det är ju inge roligt när hela världen snurrar! Men bättre rap än kräk!

Vilka mysiga pyssel du visar!

Ha en härlig helg!

Kram Sara

Fredrika sa...

Krya på dig. Har aldrig provat med vitpepparkorn - ska göra det nästa gång det drar ihop sig... Trevlig helg! Kanske utflykt på loppis eller Bromma imorgon för mig och t 3 år. /Fredrika

Fredrika sa...

Krya på dig. Har aldrig provat med vitpepparkorn - ska göra det nästa gång det drar ihop sig... Trevlig helg! Kanske utflykt på loppis eller Bromma imorgon för mig och t 3 år. /Fredrika

Cazandra sa...

HEJ!!
Satt och kikade runt lite bland alla härliga bloggar - och så hittade jag hit, jätte fin blogg med fina bilder!! Så kul när man hittar nya bloggar och ny inspiration :) Länkar från min blogg, kika gärna in till mig!

Kram C ( Galen i vitt )