5 april 2009

Skolplansch och vinnare...

Jag är sååå lycklig att jag äntligen har hittat en skolplansch. Som jag letat... Så snubblar jag över en åkertistel på en shoppingtur med några bloggvänner igår. Najs! Bakformarna hittade jag på en loppis.

till tävlingsvinnaren! Jag använde mig av en mänsklig slumptalsgenerator i form av min 8-åriga dotter. Hon fick välja ett tal mellan 1 och 105. Hon valde siffran 8. Det är Lotta med den underbara bloggen Fyra årstider - mitt liv på landet!  Grattis!

Kram Y Maria


9 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Är det verkligen sant!!..jublar och tror att jag drömmer. Shit så glad jag blev nu. Har nästan aldrig vunnit något..Tack, tack..mailar min adress.
Kram Lotta

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Hej! Vilken underbar blogg du har!!! Jag hamnade här från Fyra årstider! :-) Jättefint hem, kommer gärna tillbaka!

Kram
/Helena

P.S VILL ocksåååå hitta plansch!

Signe 1 sa...

Men är det sant! Här är det en blogg jag totalt har 'missat'...supermysig!:-) Hade gärna varit med i tävlingen men ser ju att det tyvärr är försent! Hade själv en tävling för ett par veckor sen o lottade ut en prickig Green Gate burk bl.a, hihi. Ha en bra dag, Kram Sofia

lottens vita och gröna sa...

hallå maria, hann du och köpa tapeter? guuuu den planschen är verkligen underbar, ångrar du dig så köper jag den!!! vilken härlig dag vi hade där i solen och härliga butiker, hoppas vi ses snart igen!!!

varmkram lotten

Borta bra men hemma bäst sa...

GRATTIS till Lotta :)

Vilken fantastisk plansch du har hittat :)

Kram Åsa

Lauras gård sa...

Vad roligt att en av mina favoritbloggar vann! Jätte fin skolplansch. Dom är fina, men tar plats för de är ju så stora. Kakformar är ju för söta! Mina ligger de i en glasburk. I bland sätter jag värmeljus i. Jag har aldrig använt dem till bakning. För jobbigt att smöra dem... Kram Stina

Heaven and Earth sa...

Grattis till Lotta!!

Vika vackra tulpaner du visar i ett tidigare inlägg!!
Det e glädje för mig!!

Tack för tävling!!

Ha en skön vecka!!
Kram! Iréne

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej du har väldigt fin blogg. Jag gillar också kakformar som jag har i en glasburk i köket.
Kram Susanne

Angel.Pearls sa...

Grattis till vinnaren!