8 april 2009

Påskharar och tuggummirosa...
Som ni kanske märkt så har det smygit sig in en del påsksaker här på bloggen. Faktum är att jag nog aldrig har det riktigt så här färggrannt annat än på påsken. Vårt hem går mest i vitt och oblekt linne, grått och så. Sen tar jag oftast fram en och annan pastellig färg här och där, lite mer sparsamt.

Istället tar jag ut svängarna i barnens rum. Där får min pastelliga ådra komma fram helt och hållet. Det ena rummet är blått och det andra är rosa. Eller rättare sagt kommer att bli rosa igen, ljust tuggummirosa. Det lilla rummet fick sig en släng av grönt ett tag men nu är det nog. Så i skrivande stund så håller det andra lagret färg på fondväggen på att torka. Innan dagen är slut ska jag väl ha gjort den sista strykningen. 

I dag ska det fixas och sys gardiner. Jag har tagit en semesterdag, jippi! Då kan jag ägna mig helhjärtat åt piffningen, fniss. Vi ses!

Kram Y Maria

5 kommentarer:

Nettan sa...

Tyckte de var riktigt söta " kaninerna "
Ha en skön " Påsk Helg "

Kram Nettan

Lauras gård sa...

Vilka gulliga påskharar! Jag ska också försöka komma i gång med gardinsömnad. Glad påsk och kram Stina

Grodmamman sa...

Söta kaniner!
Hittade hit från en annan blogg och hit kommer jag gärna igen! Så mycket fint och du är så pysslig!:)
Gillar också Tilda-figurerna, men har inte vågat mig på att sy någon själv än.
Kram

Ida sa...

Hejsan!
Tycker också att pastellerna passar så fint till påsken, de tar med sig lite vårkänslor när de plockas fram. Jag har inte bestämt mig för om de får stanna eller inte. Känns som att det passar bra nu till sommaren och det blir ju så skönt att plocka bort det till hösten sen=)

Glad påsk
Kramar Ida

Emma sa...

åh vad söta dem var. gillar harar =)