24 november 2009

Hyasinterna får bo ute...


Här bor de vackra, vita, juvligt doftande och astmaframkallande blommorna!


Den stora vita ljuslyktan fick jag i sommarpresent av föräldrarna på förskolan där jag jobbar. Tänk vilken lyckträff - kunde inte ha fått en mer passande present, fniss.Till helgen får det bli ett par enar i zinkkrukorna från Granit. Ljusslingor sätter jag i. Då blir det riktigt gott att komma hem nu när det är mörkt för jämnan.

Kram Mia

7 kommentarer:

Erika sa...

Vilken vacker entré. Mina hyacinter får oxå bo ute =)
Kram

Fröken Piff sa...

Riktigt mysigt ser det ut:) Förstår att det blir härligt att komma hem när du pyntat med ljusslingor sen också, det behövs ju som sagt verkligen lite ljus nu:)

Hoppas du har en fin vecka! Kram!

Domus Dulcis Domus sa...

Så fint du har det. Riktigt välkomnande entré. Precis en likadan lykta fick jag också ett år av "mina" förskolebarn, sådant blir man glad för. Kram

Grodmamman sa...

Fint du har det vid entrén!
Alltid lika kul när man får användbara saker av barnen på förskolan. Sist var det en mamma som läser min blogg som stod för inköpet och då kunde det ju inte bli fel!:)
Kram

Vitacharmen sa...

Blev riktigt fin med hyacinterna ute. Vet känslan av att inte kunna andas som man skall pga av dom små fin julblommorna. I flera år har jag och alla jag är med under jul skippat hyacinterna, Men förra året provade jag att köpa hem dom igen. förstå du lyckan när jag kunde köpa hem hyacint efter hyacint utan att känna nåt. Iår fick ett par rosa och blå följa med hem, nu är problemen tillbaka. Dom åker ut och dom vita snälla får stanna inne ;-)

Kram Linda

Hanna sa...

Jätte vackert med vackra blommor.

Hemmets ljuva stunder sa...

Hej hej

ååå det är så mysigt, och vita hyasinter det har jag oxå köpt

Lisa