26 mars 2009

Pärlisar i morgonsol...

Ljuvliga pärlhyasinter! Finns det någon annan blomma som ger tydligare signaler om att våren är på väg? Ja, det kanske det finns men jag gillar i alla fall den underbara blå färgen! 

De här bilderna tog jag i morse - jag som aldrig brukar ha tid för nåt annat än morgonstök. Solen låg på så fint så jag slapp använda blixten. Då måste man ju passa på, fniss!

Kram Y Maria

11 kommentarer:

Jenny sa...

Hej! Vilka härliga bilder du visar, pärlisar är så vackra vårblommor:)

Kram Jenny

kardemumma sa...

Vilka vårkänslor! Vårlökar överhuvudtaget väcker speciella känslor hos mig. Kan det vara att dom är så spröda och man blir så lycklig när dom slår ut?
Kramar C

Livet i byn sa...

Oh vilka fina bilder, håller helt med dig om att pärlhyacinter är så fina.

~Livet i byn

Smultronlycka sa...

Du har så rätt så :)Kram

Hanna sa...

Halloj! Va fint med pärlisar. Var har du köpt dom fina glaskrukorna och ställningen? Vår-kram från Hanna

Blåbärs och smultronstället sa...

Visst är det vårfint med pärlhyacinter. Jag har det i en blåmönstrad kruka som jag visat i min blogg. Gulliga glaskrukor i ställning. Var ha du hittat dem?
Trevlig helg!
Kram Susanne

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Åå vilka härliga bilder du tar.
Kram Lotta

Fredrika sa...

Hej, såååå gulligt! Har köpt nya tildaboken.... Såå mycket fint. Kan vi inte träffas och så någongång..... Kolla min Hemsida.. Vad tycker du? Hinner inte fräscha upp alla bilder men fixat en del. Tror det är lika bra att köra på snart....Trevlig helg, vad sägs om bromma nästa helg! Kram Fredrika

Ida sa...

Ohh vad kul att ha hittat in till dig. Du har verkligen en underbar blogg men vackra inspirerande bilder. Kommer faktiskt att sno idén med chokladäggen för gud vad läckert det var att använda dem som påskpynt.

Hoppas att det går bra att jag lägger till dig på min blogglista??!! Om inte är det bara att hojta till.
Kramar Ida

Fransk inredning sa...

Vilka ljuvliga bilder! Trevlig helg! Kram susanne

Livet i ett vitt litet hus sa...

Hallå där! Här inne var det fint och inspirerande som vanligt! Jag har inte varit inne på varken min egen eller nån annans blogg på evigheter... :-/ Musten har helt gått ur mig men nu är jag på väg tillbaka känns det som ha ha! Såg att du undrade om de tre spalterna jag har i bloggen (ursäkta sent svar!) Du måste ändra i html-koden för bloggen. Jag föjlde instruktionerna här: http://www.bloggerbuster.com/2007/07/create-three-column-blogger-template.html

Lycka till! Kram E