15 mars 2009

Det blå rummet...


Efter nästan tre dagar hos mina föräldrar så kommer piffningssuget obönhörligen, fniss! Så idag fick min äldsta dotters rum en liten fixning. Här är förebilden på den bokhylla som var full med leksaker...
Efter lite rotation på leksaker och kläder så ser det ut så här nu! Byrån har jag haft på övervåningen i vardagsrummet. Hyllan är från Fairytale och är puderrosa.


Här kan man se nästan hela garderoben som jag målade för länge, länge sen. Jag har skurit bilden lite konstigt men det beror på att till vänster är det en spegeldörr till hörngarderoben och jag har inte riktigt ännu tänkt avslöja hur jag ser ut, he,he.
Som ni listiga kanske redan har räknat ut så har jag fått flytta runt på möbler däruppe nu när byrån hamnade i det blå rummet. Det får ni se en annan dag. Jag kan avsljöja att det delvis handlar om ett riktigt billigt loppisfynd...

Kram Maria

6 kommentarer:

Ombonat hemma sa...

Jag bara älskar de här bilderna och hur fint du gjort rummet! Snacka om inspiration!!!! Tack, snälla! :o)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Du har det så fint..jag blir så glad av din blogg.
Kram Lotta

Jenny sa...

Hej Maria, hittade till din blogg idag, vad mycket fint du visar!
Ert hem är jättefint:)

kan jag länka till dig så att jag hittar tillbaka igen? :)

Kram Jenny

Hjärtehem sa...

Första gången jag besöker dig, så fint du har det :D
kommer gärna tillbaka fler gånger!!!
kram åsa

Tess på Tilda och Mamma sa...

Så fint det blev med lite ommöblering, tänk att små medel kan göra så mycket. Man behöver inte alltid köpa nytt för att det ska kunna bli en makeover.
Mvh Tess

Nettan sa...

Vilket mysigt rum, du har verkligen fått till det!! Å vilka härliga trädgårdsbilder du visar, älskar syren hortensia! Å köket..superfint blev det verkligen!! Mycket inspiration här hos dig!!
Kram Nettan