23 oktober 2008

Hemmabyggt linneskåp...

Förvandlingen av vårt hem från ett ganska nybyggt, modernt hem till ett mer lantligt shabby tar tid! Vissa inredningsbeslut som vi tagit ångrar man ju lite ibland. Det här linneskåpet byggde min man ihop för några år sen när vi inte lyckades få tag i något som passade bättre. Vid den tiden kollade jag inte blocket som jag gör nu! Och nu känner jag att den liksom är för stram och alldeles för ekig. Eller hur? Så jag tror att en halvljus grå färg och lite sandpapper får plockas fram för att mitt öga ska bli nöjt. Vad tycker du, vitt eller grått?

lördag åker jag och barnen hem till mina föräldrar i Gävle. Då ska jag försöka hinna med att besöka några inredningsaffärer som Flitiga Fredrika tipsade mig om. Får se om jag hittar nåt vackert att ta med hem.

Y Kram Y

3 kommentarer:

Fredrika sa...

Hejsan,
Kanske vitt? Ska bli så kul att höra vad du tycker om Gävlebutikerna!! Såg att du hade sytt lite Tilda. Är nyfrälst Tildafan. Lite kul för en kund idag sydde Tildor och hade två underbara skapelser i bilen. Jag slog till direkt och tänker sälja dem i butiken. Helt ljuvliga, juliga Tildor (en tomte och en ängel). VAr hittade du mönstret till blommorna (tänker på mina tjerers rum)?
/Fredrika

Caroline sa...

Skåpet kommer att bli jättesnyggt i en ljusare färg: vitt eller ljusgrått! Jag håller med om att det tar tid att skapa en ny stil. Och utmaningen är framför allt att skapa en helhet. Jag har ett färgtema för varje rum och försöker vara konsekvent med det. Förut köpte jag saker som jag tyckte var fina men som inte passade ihop. Nu för söker jag tänka mer på helheten. Mitt projekt just nu är vardagsrummet där jag försöker skapa en lugn och harmonisk atmosfär med vitt, linnefärgat och mörkbrunt.

Kram

Caroline

pyssel knåp & barnskrik sa...

riktigt ljusgrått nästan så att de ser vitt ut skulle jag välja kanske stöppla en snygg schablon?! och självklart sandpappra lite shabby
mvh emma