30 december 2009

Klar! - Maldiverna är på plats...


Välkommen in till Ella!

Här kan man lätt ligga och titta på utsikten. Saccosäcken, som är en julklapp, åker upp i vardagsrummet ibland så det är tur att den är vit, fniss.

Skepp ohoj! Nu drar vi drar till sjöss!

Shit vad svårt det var att sätta upp fondtapeten. Den kom i fyra delar som skulle överlappa lite med värsta mönsterpassningen. Svetten lackade och det ena fula ordet efter det andra kom flygandes. Men nu är den på plats och jag är faktiskt jättenöjd och Ella är lycklig.

Slutet gott allting gott!
Kram Mia

11 kommentarer:

Pilo sa...

Det blev ju jättefint!

LenaS sa...

Åh vad läckert, det är inte utan längtan dit nu när termometern återigen är nere på -25 grader.....
Ha ett riktigt gott nytt år!
Kramis/LenaS

Vitt för själen sa...

Really nice!!
Bra jobbat!

Grodmamman sa...

Vilken härlig tapet! Man längtar ju till sommarn när man ser den!:)
Kram

Louise sa...

Fint resultat! Gott nytt år!

Lauras gård sa...

Du, vad skönt att drömma sig bort då det är -20 grader ute... Det vore INGA fel att ligga på den stranden nu... Jag förstår att dottern blev nöjd! Gott nytt år på dig! Kram Stina

Filippas vita sa...

Förstår att dottern blev nöjd med tapeten :-) Ser att jag har missat flera inlägg från dig så nu har jag läst ikapp. Supersnygg stol och hylla i köket var precis vad jag vill ha. Har ni gjort den själv eller har du köpt den?

Gott Nytt År!

milla-andante sa...

Ibland tappar man bort bloggar man inte vill tappa bort... nu blir det Bloglovin här så jag inte tappar bort dig igen!! Du har en fantastiskt fin blogg!!
Jo, kameran får jag låna av dottern(!) som är familjens fotograf... det är en enkel liten Canon Digital Ixus 70... Vi planerar dock ett systemkameraköp under 2010,för jisses vad vi fotar nu när vi bloggar:) Du själv har ju superfina bilder, är det en systemkamera du har?
Gott nytt år önskar jag dig!!
Kram Milla

♥ Fyra årstider sa...

Ett strålande ♥GOTT NYTT ÅR ♥ önskar jag dig
Kram Lotta

Sanna sa...

Det blev ju jättefint och originellt!

Gott Nytt År 2010!!
Kram Sanna

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så fint den tapeten hade vi barn när vi var små i vårat så kallade partyrum den är ju bara underbar.Ville kika in och önska dig ett Gott Nytt År.
Kram Theres