30 december 2009

Fondtapeter och kalligrafi...


Favorit i repris! Klicka på bilden så ser du vad det står på stolen! Det är så det känns för det mesta tycker jag. Stolen är köpt hos Ylva Skarp i somras.


Hörrni go´ vänner - kalligrafi har inget med den fondtapet som jag och min nioåriga dotter köpte igår! Om det nu var nån som trodde det, fniss! Hjälp, det blir en fototapet med palm, turkost hav och vit sandstrand. Host! Ja, som ni förstår har jag låtit min kära dotter välja helt själv och jag känner mig så stolt över att jag inte lagt in mitt inredningsveto, he, he.

Nu ska jag åka och hämta den! Spacklingen gjorde jag klar igår så det är bara att slänga upp våderna, skratt. Kommer med uppdatering senare idag!

Kram Mia

6 kommentarer:

Pilo sa...

Vad spännande med en palmtapet :) Då får ni lite sommar i huset.
Fin stol!

Anonym sa...

Oj! En sån god mor skulle jag inte klara av att vara!! :-D Gott nytt år och stor kram!!

Annas Lycka sa...

Så spännande.....SSer fram emot nya bilder....

Kram kram Anna

Cathrin sa...

Ibland får man helt klart ta konsekvenserna av att hjälpa sina barn att uveckla en egen smak :). Blir säkert jättefint när det är klart. Och som någon skrev, då blir det ju sommar inne.

Gott slut!
Cathrin

S o F sa...

Hi hi! Här sitter jag och ler stort... Svårt att låta bli att lägga sig i.

Tur att det bara är maken och jag kvar här i huset nu. :)

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色