26 september 2009

Mera svart...


Hallå alla sötnosar som besöker min blogg. Jag tycker det är jätteläckert att ni tittar in. Jag är superdålig på att lämna kommentarer hos er men ni ska veta att jag tittar in hos er och njuter av allt vackert ni visar!

Japp , dåhar jag fått upp två tavlor med svart ram. Så skateliga hittar jag ställen hemma där det funkar att fylla med färg. Men det kommer att ta sin lilla tid.

Det är lika bra att det tar tid så att man inte skaffar fel grejer. En hem ska vara "a work in progress", fniss!

Idag tänker jag ta en tur till Ulriksdal och lukta på blommorna...

Kram Maria

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Snyggt det är med svarta ramar! Jag håller på att göra om vår lilla fotosamling och försöker få in alla kort i vita ramar med vita passepartout. Tycker att det blir jätte snyggt!:)
Har lärt mig med åren att inte ha för bråttom när det gäller inredning!:) Man ångrar sig inte lika lätt då!:)
Kram

Ocean showroom sa...

Sant! Här kan jag säga att det går sakta också menmen det tar tid att bygga ett hem ;-)! jag håller också på med bilder in i ramar. Lutar åt svarta ramar för mig också. Fin blogg! Alexandra

la vida blanca sa...

Jag är jättedålig på att få upp tavlor på väggarna, men det blir så fint när de väl kommer upp. Vilken läcker fåtölj du har. Trevlig helg!

Sanna sa...

så fina bilder och så mysigt ni ser ut att ha det!Supersnyggt med dom svarta ramarna!Så har jag också att ha i vårt sovrum.
Kram Sanna