13 september 2009

Älskade buxbom...


Mina älskade buxbomsbollar står på rad längs trappen som leder upp till vårt hus. Nu är de så fina i sin friskt gröna färg. Tänk att nåt så enkelt som en grön boll kan ge så mycket snygghet!

Kaprifolens blommor har gått i frukt. Så här ser bären ut hemma hos mig. En vacker orange färg som bryter av så fint mot det gröna - komplementfärger tror jag?


Vi har röda spaljéer på pelarna som håller upp balkong och tak. På denna växer en av de allra första växter som jag planterade i vår trädgård. En kaprifol med gula !!!!! blommor. Hmmm, kanske inte skulle välja gulblommande idag - dessutom luktar den ingenting! Knasigt va? Den är fin ändå - särskilt nu på hösten.

Kram Maria

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad fint det var med buxbomsbollarna utmed trappan!
Kram

Villa Tallbacken sa...

Snyggt snyggt snyggt! Jag gillar verkligen era planteringar, alltid fint och välskött! :-) Och tummen upp för mer färg och kontraster i hemmet! Då vi snart skall flytta från vårt lilla vita hus har jag ny blogg, och fortsätter att blanda vitt med mörka möbler och detaljer i bla svart, blått, grått och brunt. Supersnyggt och ger en mer ombonad känsla. Är sugen på att blanda in en del mörklila och aubergine också nu till hösten/vintern. Hursomhelst så ser jag fram emot förvandlingen i din blogg, kör hårt! Kram E

Kathys Home sa...

Hej Maria! Så fina buxbom du har...ser underbart ut :-) Å så trevligt att läsa om Systrars Söta också...så glad jag blir. Hoppas ni hade det trevligt på mingelkvällen, det var verkligen full rulle..Ha det gott // kram kat