16 juni 2009

Skolavslutning i solsken...


Visst är den söt denna blomma! Den växer i mitt stenparti och just nu kommer jag inte på vad den heter. Men det kanske ni kan hjälpa mig med! Klicka gärna på bilderna!

Döm om min förvåning när solens strålar silade in genom fönstret i morse. Vilken oändlig tur vi har haft - det kunde ju lika gärna regnat järnet. Skolan firar alltid utomhus. Rektorn på skolan berättade att på hans 20 år, på skolan, så har solen varit framme på avslutningen varenda gång. Fantastiskt!

Barnen sjöng så fint och var så söta i sina fina kläder. Vi har firat med vattenmelon, ananas, bullar och saft. Grannen och hennes barn kom hit och myste med oss.

Ha det gott alla godingar därute i blogglandia!
Kram Maria

6 kommentarer:

Vita ljuva tankar sa...

Vi hade skolavslutning i fredags...i ösregn. Första gången någonsin tror jag. Hade hellre haft ert solsken kan jag lova, man får ju liksom lite bättre sommaravslutningskänsla då ;)

Vackra köksbilder du visar i tidigare inlägg, underbara pioner.

Kram Linda

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen, sån dag det varit idag, vilken tur att ni hade avslutning i dag, vi hade i fredags, klarade oss precis... ha det gott maria, varmkram lotten

Lisa sa...

Jättefin blomma, på fint tagna foton! Och vilken tur med vädret, hoppas barnen får ett bra sommarlov!
/Lisa

Lauras gård sa...

Härligt att ni fick en fin skolavslutning. Här var det uppehåll och +10 C. Jag trotsade vädret och tog på nya klänningen... Kram Stina

Smultronlycka sa...

Hej Maria!
Vad underbart att solen visade sig :)
Så mysigt ni haft det!!
Ha en fin onsdag!
Kram Anna

Villa Tretton sa...

Hej!

Vad skönt för er att ni fick en fin skolavslutning:) Underbart fin blomma, vill ha;)

Må så gott, trevlig midsommarhelg!
Kram Susanne