12 juni 2009

Gullig zinkkorg till vitlöken...Förra veckan köpte jag den här urfina trådkorgen. När jag såg den hade jag ingen idé om vad den skulle användas till, fniss. Men när jag kom hem och tittade på min tråkiga gamla vitlöksburk så fick de goda små lökarna byta boende. De trivs jättebra i sitt nya hem!

Idag känns förkylningen, eller vad det är, lite bättre. Kan bero på att jag sovit 13 timmar. Som en tonåring, ha! Hoppas ni får en skön helg allesammans!

Kram Y Maria

8 kommentarer:

Villa Tretton sa...

Hej!! Vilken fin korg, stod och höll i en sån när jag var hos Flitiga Fredrika tidigare i veckan ångrar att jag inte köpte den Jätte fin!!!

Ha en trevlig helg
Kram Susanne

Helena sa...

Jättefin trådkorg, har själv funderat över vad man kan ha i de små och vitlök var ju en toppenidé! Kram Helena

Jenny sa...

Hej Maria!
Supersöt trådkorg, perfekt till vitlök:)

Ha en sköön helg,
Kram Jenny

Ett hus i vitt sa...

Jättesött med trådkorg till vitlöken! Och så fina pioner i inlägget nedan. Funderar på att inhandla och plantera i vår trädgård. Ha en fin lördag! Kram, Anette

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Å vad jag gillar din blogg..
Kram Lotta

Lilla Huset sa...

Tack för titten hos mig. Du ser ut att ha ett jättefint hem. Nu ska jag ta och botanisera runt på din blogg. Ha en skön söndag!/Merja

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Vilken gullig korg du har hittat.
Jag är jättedålig på att kommentarer i din blogg men jag tycker att du har en jättefin blogg med en massa fina bilder och ideér. Ha det gott :)

kardemumma sa...

Vad skönt att höra att du är på bättringsväg. Jag stod och höll i en sån korg idag!Men jag hade shoppat så mycket då så den får vänta!
Kram C