29 januari 2012

Inspiration till tonårsrum


Ja som ni vet, iaf ni som tittar in här då och då, så har vi ju fått ett tillskott till familjen i form av en liten son. Det innebär att vi måste trolla fram ett till rum så att han kan få någonstans att boa in sig. Vi har funderat fram och tillbaka på att bygga ut huset men har nu beslutat oss för att göra om vårt bio-gäst-arbetsrum till stora tjejens sovrum istället. På det viset blir det en rotation på sovrummen och vi ska passa på att fräscha upp dem. Ni vet - målning av tak och väggar - sånt som man kanske inte prioriterar annars. Det blir ju ett visst slitage efter att ha bott i huset i snart 12 år...

Jag hittade finfin inspiration till tjejens rum inne hos
En webshop med jättefina saker. 
Bilderna är hämtade där!


Min dotter som snart är tonåring vill ha svarta inredningsdetaljer till sitt nya rum och det tycker jag låter som en mycket bra idé. Mamman har ju börjat gilla svart numera, hehe ;-)

Ser ni den häftiga linjalen? Den ska absolut klickas hem när det är dax att inredas. Elefanttyget från Svenskt Tenn ska oxå få komma hem till oss och pryda något i hennes rum. Ett svart skrivbord från IKEA blir det och någon stor spegel på väggen.

Snart ska jag åka till stationen och plocka upp min fina mamma. Hon ska komma hit och pussa på mina smågrodor - ja de kommer alltid vara mina smågrodor ;-) Sen blir det kanske en skridskotur på sjön som är plogad och fin. Hoppas att ni får en fin söndag!

Kram Mia