19 februari 2010

Pretty in pink...

och en glimt av schäslongen!

Japp schäslongen är på plats sen ett par veckor tillbaka. Som ni vet har jag velat fram å tillbaka vilken jag skulle köpa. Nu blev det en Ektorp på IKEA men den vita klädseln var slut. Så nu ligger ett par söta blommiga qviltar där och då måste man ju plocka fram ännu lite mer rosa så att det matchar;-)



Vasen är från Matteus och är loppisfyndad för några kronor!

Ljusblommorna i porslin köpte jag för några år sen i Örebro när vi var där och firade att brorsan hade tagit examen från läkarprogrammet.

Ha en riktigt skön helg allihop!
Mia

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vårigt det såg ut! Ville också ha en sådan schäslong när vi skulle byta ut vår skinnsoffa, men det blev en soffa med divandel istället.
Ha en bra fredag!
Kram

lottens vita och gröna sa...

gahhhhhhhh så nedrans fint!
varmkram lotten

Anonym sa...

Supermysig blogg! Jag älskar det pastelligt söta färgerna liksom du! Kika gärna in i min blogg! / http://marielejon.blogg.se

S o F sa...

Superfint Mia - önskar dig en fin helg tillbax!

Ett Vitare Hem sa...

Åh vi har en sån schäslong som verkligen älskas av alla här hemma ;o)
Ha en fin dag min vän!
Kramis/LenaS

Anonym sa...

Hej Mia, vad kul att du hittade in till mig. Vilken härlig blogg du har, märker att vi har väldigt lika smak du och jag ;o)

Jag vill gå på loppis och sen köpa mig lite tulpaner, ljusblommor, greengate muggar och handdukar. Vad inspirerande det var att titta in hos dig. Men vi är bokstavligt talat insnöade här på västkusten och gör nog klokast i att stanna hemma en dag som denna. Börjar bli trött på det här :o(

Ha en go helg!

Kram Anna

Hem och Lycka sa...

Så vackert med rosa!

kram Mia

♥ Fyra årstider sa...

Vårigt och fint.
Kram Lotta