17 oktober 2009

Köksglimtar...


Den här hyllan från Bruka har jag visat förr. Jag är så förtjust i den för den går att piffa så lätt efter vilken säsong det är. Just nu är den rätt neutral och höstig.


Till jul kommer jag att piffa om den såklart. Köket var ju inte färdigbyggt förra julen så jag ser verkligen fram emot att julpynta här sen, i slutet av november.


Japp, jag börjar fixa med ljusslingor och sånt i god tid så att allt är klart till den första december.

Ni som försökt gå in på min julblogg har kanske märkt att den är superseg att öppna!? Jag vet inte vad det beror på och jag hoppas att det fixar till sig snart. Är det nån därute som har en idé om varför det blivit så helt plötsligt? Tacksam för hjälp! Hoppas ni inte har för bråttom för jag gör nya inlägg där nästan varje dag.

Kram Maria

5 kommentarer:

Blåbärs och smultronstället sa...

Jag verkar bli först...
Jag tycker att ni har ett så ljust och fint kök. Att ha en hylla att pynta efter årstiderna är så kul. Fint är det nu och mysigt blir det säkert till jul.
Kram Susanne

nea i det gula huset sa...

Hej hej!
Jag trodde inte att där var några inlägg på din andra blogg. Men då ska jag absolut vänta! :)

Din hylla är verkligen jättefin! Och burkarna du har där är också väldigt fina! :)

Ha en fin helg!
Kram Nea

S o F sa...

Fint hos dig Maria!!
Jag tittar till och med in på Jul-bloggen. ;)
(fast jag inte vill höra det ordet förrän i novemberg)

Frågade maken som är lite insatt i datorvärlden om det här med segheten just på Jul-bloggen men han kan inte komma på vad det är som gör att det blir så. Tyvärr.

Ha det gott!

Jessica sa...

Den hyllan är så fin! Fint "piffad" också. Mysigt att kunna ändra pyntet efter årstid.

Har varit inne på din julblogg andra dagar och då har den inte varit långsam. Kanske nåt tillfälligt bara?! Mysig är den ialla fall.

ha det gott,
kram
Jessica

VITA NYANSER sa...

Tack goa du för att du delar med dig av din tankar. Skönt att höra från fler. Jag har förstått att jag inte kommer att kunna vara som förut och det kan ju vara bra att jag inte kan det för det tempot vill jag inte upp i igen. Ja, det var Högbo, så du kännner till omgivningarna där = ). Det är så härligt där uppe, det finns många fina ställen att njuta på.

Så fin kökshylla! Superfint där i köket!!!

Stor kram L-L