9 juli 2009

Prinsessan på ärten...


Äntligen har jag hittat en liten säng till mina bolster som jag sydde i vintras. Den är köpt i Valbo på Madame Nyberg. Det är så klart Madame Stoltz som tillverkat den. De har så mycket fina saker.

Skippar nog ärtan och det. Är nöjd med hur det ser ut nu!


Madrasserna är lite för smala för sängen men det får ni inte se, fniss. Så blir det när man går händelserna i förväg. Nån som känner igen sig, he, he?


Idag har jag och mannen listat och socklat klart i köket. Endera dan får ni se. Guuud vilken tid det tagit för oss. Vi gör verkligen ingenting i hemmet i perioder. Men så plötsligt händer det... Kanske man skulle köpa en lott?!

Ha det gott Y Maria

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vilken söt liten säng!
Det är nog så för de flesta, att man renoverar i etapper. Man orkar inte hålla på jämt, inte hos oss i alla fall!:)
Kram

Ett hus i vitt sa...

Så fint med sängen!! verkligen prinsessan på ärten :-). Ett fint veckoslut önskar jag. Kram, Anette

lottens vita och gröna sa...

hej du maria, det var en helt underbar säng, klart ska du ha en ärta, fniss! har du sytt så många fina, grymt impad! ses snart! varmkram lotten

bella81 sa...

Idag har jag hittat din blogg och jag är helt såld! Det var nog den finaste blogg jag någonsin sett. Helt ljuvlig. Jag blir sååå lyckliga av att se dina fantastiska bilder. Nu ska jag lusläsa allt! Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Men vad gullig säng..blev nog lite trött:-)
Kram Lotta

Anonym sa...

Men åååh! Gulligt! Detta är andra gången jag tittar på detta inlägg, och först nu fattar jag att det är en miniatyr... *tröga jag* (tyckte först det var lite konstigt med en sån säng men nu fattar jag ju galoppen) hahaha... Älskar miniatyrer :)
Christina